design in red

Försäljningsvillkor

Köp

Samtliga priser är angivna i Svenska Kronor (SEK), inklusive 25 % moms. Priset som gäller är det som finns angivet på hemsidan den dag beställning görs.
Du får en bekräftelse med e-post av din beställning.
Om du är under 18 år så måste du ha målsmans tillstånd att beställa hos oss.
Alla försök till bedrägerier polisanmäls.
Avtal om köp ingås när du väljer att skicka beställning i kassan.

Betalning

Betalning kan ske via bank- betal- eller kreditkort som är kopplade till Visa, MasterCard eller Maestro. Välj Betal-/Kreditkort i kassan och fyll i kortägarens namn, kortnummer, kortets utgångsmånad och kortets CVC-kod. CVC-kod är de tre/fyra sista siffrorna i signaturfältet på baksidan av kortet. Kortuppgifter hanteras av Auriga ePayments betalväxel, vilken är certifierad enligt PCI DSS. Vänligen observera att leveransmottagarens namn och adress måste överstämma med kort/kontoinnehavarens namn och adress. Under Design tar inte ut några extra avgifter för kortbetalningar.

Sekretess

Design in red garanterar att dina personuppgifter aldrig lämnas ut till tredje part.

Leveransvillkor

Normal leveranstid för lagervaror är 1-4 arbetsdagar efter det att vi mottagit din beställning.

För beställningsvaror gäller 2- 10 veckor beroende på vilka produkter som beställs. Några dagar efter placerad order får du ett meddelande med planerad leveranstid. Om det skulle uppstå några avvikelser hör vi av oss via e-post så snart vi fått kännedom om detta.

Fri frakt på alla varor.
Order minst 300 kr.

Leverans av beställda varor sker med Posten. Ibland förekommer även andra leveranssätt men detta meddelas i så fall före leverans.

Postpaket under 20 kg anländer till ditt närmaste postombud. En SMS-avi skickas ut eller du får en avi i brevlådan med information om var du kan hämta ditt paket. Paketet ska hämtas inom 14 dagar för att förhindra att det går i retur. Outlösta paket debiteras med 300 kr för att täcka frakt, returfrakt och hantering.

Om leveransförseningar eller avvikelse uppstår utifrån din preliminära leveransvecka meddelar vi dig via brev. Vi förbehåller oss rätten att friskriva oss från alla ersättningskrav till kund gällande leveransförseningar.

Avbeställning av order kan ske mot ersättning av 20 % av ordervärdet.

Öppet köp

När du handlar på underdesign.se har du rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar efter det att du mottagit varan. Kontakta oss via e-post info@underdesign.se innan du returnerar ditt paket. Vi kräver att varan ska vara oanvänd och returneras i originalförpackning. Det är tillåtet att öppna förpackningen och kontrollera varan på sådant vis som ej skadar produkten eller dess förpackning. Du står själv för returfrakten. Övriga kostnader, såsom kostnad för varan och frakt från oss till dig kommer att återbetalas senast inom 30 dagar.

Skulle en vara visa sig vara använd, eller i annars ej godtagbart skick när vi har mottagit returen förbehåller vi oss rätten att underkänna returen.

Vi har ej öppet köp på rea och beställningsvaror.

Bytesrätt

Byte av vara måste ske inom 14 kalenderdagar efter köp. Skulle en vara visa sig vara använd eller i annars ej godtagbart skick när vi har mottagit returen förbehåller vi oss rätten att underkänna bytet. I ett sådant fall returneras den befintliga varan åter till kunden och erlagd fraktkostnad återbetalas ej.

Vi har ej bytesrätt på rea och beställningsvaror.

Returadress:
Under Design
Ekebybruk ing A15
752 75 Uppsala

Observera att ångerrätt ej gäller företag.

Reklamation

Du har tre års reklamationsrätt efter det att du har mottagit varan. Detta förutsätter att alla skötselråd följs och att normal aktsamhet iakttagits. På grund av fel på varan eller att vi expedierat fel vara står vi för returfrakten samtidigt som vi i första hand byter varan mot en ny, alternativt om varan är slut i lager återbetalar vi det du lagt ut för varan senast inom 30 dagar.

Vid tvist hänvisas alltid till Allmänna reklamationsnämnden.

Transportskador

Under Design är ansvarig för att varan kommer till dig oskadad. Därför är det viktigt att du omgående rapporterar eventuella skador eller bortkomna varor till oss på info@underdesign.se. Om du vid mottagandet upptäcker att försändelsen är transportskadad eller uppbruten, skall du omedelbart reklamera detta till utlämningsstället alternativt till speditören samt behålla emballaget. Be att transportören gör en notering om skadan på din kopia av fraktsedeln.

Färger och bilder

Vi kan inte garantera att alla bilder exakt återger varornas verkliga utseende. Hur färgen återges beror på din dator och bildskärms inställningar.